söndag 24 augusti 2008

Nymålad trymå

Nu är jag klar med målningen av trymån. Jag blev supernöjd. Det bästa med det hela var att det bara tog 15 minuter att få den så fin. Tack och lov för att det finns sprayfärg. Nu ska jag köpa vit sprayfärg och måla min träkorg jag köpte på loppis förra veckan. Har också två korgar från Ikea som jag tänker spraya. Lika bra då man ändå är på gång.

Idag var vi också på den andra visningen av huset. Det var ganska mycket folk på visningen. Så svårt att veta vad alla andra tyckte och tänkte om huset. Ingen la i alla fall något bud på plats. I morgon ska vi till banken och kolla upp ett lånelöfte så vi vet vad vi har att spela med. Har också kontaktat mäklaren om en värdering av vårt nuvarande hus. Vi är alltså på gång med ett nytt hus men det beror helt och hållet på vad priset slutar med. Fortsättning kommer säkerligen här på bloggen oavsett utgång.






Foto: Anette
Jag tänkte också visa lite bilder från mina planteringar av ljung och andra höstblommor men så kom dottern hem och vill ha hjälp med matteläxan. Alltså får bloggen vänta tills imorgon.
Kram Anette

12 kommentarer:

Lea sa...

Hej!
Så kul att du hittade till mig, du har just get mig en bra idé med min hemska guldspegel;-) Det blev ju ursnyggt!
Jag vet faktiskt inte vad det är för tapet, det var i all hast för tre år sedan jag köpte den på "Colorama", men den är riktigt fin tycker jag fortfarande.
Ha det gott!
/Lea

Anonym sa...

Kikar tillbax.

Svar på din fråga:
De vita hyllorna Expedit är från IKEA kostar 549:-/st även lådorna & pappersfacken är från IKEA. Gav ca 800:- för alla.

Jag la ner den ena hyllan, man kan har de både ståendes & liggandes.

K R A M

sand mellan tårna sa...

Jättefint!! Verkligen häftigt! Du är så duktig med allt ditt målande. Kika in hos mig ikväll, jag visar handdukarna jag vann hos dig!

Kram L

Södralycke sa...

Vad fint det blev! Vilken förvandling :)

Hoppas du får en bra vecka! Kram Johanna

Anonym sa...

blev ju snyggt med svart .
själv har jag spraya med dollars vita idag haha.. på mina loppis inköp igår.

Som mine dager er sa...

Så fint det ble Anette! Sprayfargen gjorde skikkelig susen på speilet og den lille kommoden! Du er så flink!!!

Jeg liker veldig godt den hvite Ektorp sofaen din. Jeg har så lyst å kjøpe nytt trekk til den jeg har, men vet ikke helt om jeg tør gå for hvit. Det er jo shit-lekkert men jeg må vel tenke litt til ;-D

Så spennende det blir med kjøp av hus. Jeg krysser fingrene og håper dere får huset dere drømmer om.

Stor klem fra midt i Norge.

Solsjö - Under en vind sa...

Fina bilder!!

Torkställningen syns i högerspalten, den har sambon snickrat till mig....idag har jag fått använda den för solen har lyst hela dagen! Bilder kommer förstås!

Kram!

Rebeccas.se sa...

Vad fint det blev! Kul när man så enkelt kan göra om gamla saker.

Inspiration i vitt sa...

Din spegel blev såå snygg när den blev svart mycket bättre än guldfärgad.Den passade så bra ihop med dina vita fina möbler.
Kram/Ingela

Liten Bod sa...

Hej och tack för din kommentar! Kul med nya blogg-bekantskaper :) Jättegulligt namn du har på bloggen! Skummade igenom dina inlägg lite snabbt, och det ser så mysigt ut. Jag visste inte vad en trymå var, men nu vet jag... Varje dag ska man ju försöka lära sig något nytt. Kram, Tina

Anonym sa...

Trymån blev jättefin!!

Frida sa...

Hej! Jag ramlade in här på din blogg via Google då jag är ute efter en trymå. Du har ingen aning om vart man kan få tag i en?
MVH Frida