söndag 17 augusti 2008

Regn och blåst...

har vi här i Uppland idag. Vad passar inte bättre då än att åka på shoppingtur. Var igår in till Valbo och något som kallas spikfabriken. Där kan man inhandla allt möjligt mellan himmel och jord på loppis. Nu har även en man öppnat en stor affär i samma hus som loppisen men med nya varor från tex Duka. Antagligen har han köpt upp en massa stora partier. Vi, jag och mannen, inhandlade både nya och gamla saker. Dom visar jag i morgon. Det fanns en jättefin båt som jag var så nära att köpa. Åkte hem men kunde inte släppa den båten ur hjärnan så jag åkte tillbaka idag, söndag, men så klart fanns den inte kvar. Båten var så fin, vit, röd och blå. Ganska stor och jag tänkte ha den på en hylla i vardagsrummet. Priset var bara 150 kr så jag fåt skylla mig själv som inte köpte den på en gång.
Strax efter att vi kom hem från vår resa till Barcelona fick vi hämta hem vår Nicke, i en liten pappurna. Vår dotter vill bestämt att vi ska ha honom hemma i urnan så nu är vi på jakt efter en fin urna. Vill ju inte ha honom i pappkartongen som vi har nu. Men innan vi hittar en fin urna som passar oss alla i smaken så får han vara i vårt vardagsrum i nya, eller rättare sagt, gamla hyllan. Så här vilar alltså vår älskade Nicke fram tills vi hittar en plats för honom.



Foto: Anette

Ha en fortsatt skön söndag. Själv ska jag nog börja slipa hörnskåpet så att det blir klart någon gång.

Kramar Anette

5 kommentarer:

Lina ♥ C´est la vie sa...

Hej, vad kul att du kikade in hos mig :)

Det är dyrt nära stan. Vi bor lite längre ut från Stockholm numera, innan bodde vi precis utanför, nu kanske 20 min från Söder. Villan vi hade, ca 10 min från stan, såldes för nästan 3 miljoner DÅ. Idag får de mer för den. 5 millar kanske. Jisses!

Jag bodde i en 2a i Hammarby Sjöstad tidigare och den köpte jag för 1,6 för 5 år sedan. TÄnk vad de kan få ut idag de som säljer den! Helt otroligt vilka priser det är här i stan.
MEN... detta kan man prata om i timmar, skratt...

ha en skön söndag nu ska jag läsa mer på din blogg!!

Missa inte min undersökning på min blogg!

Levindas Värld sa...

Hej!

Jag var också på Spikfabrikens loppis och fyndade lite idag, jag är där i stort sett varje helg. gillar den loppisen jag :)

Kramis!

Anonym sa...

Hej

var ligger den loppisen ?
kan de vara vid det stället som förr kallades magneten ?
Jag bor i lingbo och är då och då in till Valbo. Därför e jag så nyfiken haha..

MiaMaria sa...

Hej!

Men så rar du är....kul att du gillar min blogg.....

Låter som ett toppen loppis....
Synd med båten...men det kommer nog flera tåg.....

HA´nu det så gott denna söndagkväll!

Inspiration i vitt sa...

Tänk att när man ångrar sig så är det många ggr försent typiskt.
Jag är nämligen lika dan,står där och velar fram o tillbaks.
Ditt hörnskåp kommer att bli så fint når du målar det.
Kram/Ingela B.