lördag 18 juni 2011

Alltid go och glad

Alltid glad trots jobbiga behandliingar. Till och med mediumet vi var till 5 år efter att Robin lämnade oss kunde förklara hur hatten såg ut som han hade på sjukhuset. Och då har jag aldrig visat denna bild tidigare. Efter både denna information och mycket mera är jag övertygad om att man kan ha kontakt med de döda.
Varje år bjöd Robins farmor och farfar oss på middag på ett ställe som heter Sågarbo herrgård. Här är det Robin och farfar på bild, båda är numera änglar.

En vanlig syn en fredagskväll med fredagsmys hemma hos oss. Amanda och Robin under ett täcke framför tv:n där det troligtvis var Disneydags.
Här sitter Robin och blir tatuerad på en gata i London. Emellanåt kom polisen och vi fick avbryta tatueringen. Soligt och varmt mitt i juli.

Robin vid vår lilla badstrand som kallas Kullen.Sitter och kikar på några foton av vår ängel Robin. När han levde hade man inte digitalkameror utan kameror med filmrullar. Det låter som det var 100 år sedan men det är "bara" 8 år sen han lämnade oss. Jag ska lära mig hur man scannar in vanliga foton i datan. De jag tidigare scannade in blir inte på en helsida som jag vill. På nåt sätt ska det fungera, men hur???

Nu ska jag ta och baka lite tills dottern fyller 18.

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll.

Kramar Anette


4 kommentarer:

Vitalyktan sa...

Hej!
Tack för din kommentar hos mig.Kul med en nu Bloggvän;)

Kram från Bettan

A House With A View sa...

Tack för att du delar med dig Anette! Blir så sorgsen över inlägget och samtidigt glad, det utstrålar kärlek långa vägar!! Kan inte ens tänka mig hur det skulle vara att förlora ett barn, helt förskräckligt!! En av mina bästa vänner förlorade sin flicka innan hon fyllde 4 år och jag har alltid förundrats över hennes sätt att så öppet, från början i sorgen, tala om dottern i alla olika sammanhang. Jag tror det räddat min väninna, jag tror det är ett sunt förhållningssätt.

Många kramar från aka

Johanna Stålros sa...

Vilket fint personligt inlägg. Önskar dig en fin söndag. Kram Johanna

Emelie sa...

Hej!

Hittade din blogg när jag sökte på Bodaån! Vilka fina kort på Robin. Minns honom som en sådan otroligt mysig och härlig kille. Vissa barn som jag träffade när jag jobbade i skolan lämnade verkligen avtryck och Robin är definitivt en av dem. Fina killen! Tänker på honom då och då och hur orättvist det är att han gick vidare. ♥

Kram från Emelie Aulin