söndag 12 juni 2011

Nya soffan

Foto: Anette
Hej på er!
Jag gör ett litet snabbt inlägg ikväll. Lovade ju igår att ni skulle få se vår nya soffa och fåtölj vi köpte på Mio. Vi är så nöjda. Eftersom vi inte är färdiga ordentligt på övervåningen har jag inte piffat ännu. Det får nog vänta till hösten för nu har vi fullt upp med vår lilla stuga på gården som dottern snart ska flytta in i.
Idag tog jag och mannen först en tur till Valbo och Owe Janssons, jag har skrivit om den affären tidigare. Vi inhandlade en trädgårdsgrupp till vår uteplats. Ett stort svart bord med 6 stolar och dynor till, så användbart och snyggt. Stolarna gick dessutom att stapla på varandra och det är toppen för oss med litet utrymme. Efter det åkte vi en sväng till IKEA och köpte en liten bänk till vardagsrummet och där passade vi också på att äta mat. Så skönt att slippa tänka på det då man kommer hem. Istället för att ställa sig och laga mat då vi kom hem så tog vi kanoten och paddlade en tur i Bodaån. Så vackert och härligt, måste ta med kameran nästa gång så ni får se en annan del av Skutskär än den ni säkerligen har i era tankar. En stor och illaluktande fabrik är väl annars vad man tänker på då man säger Skutskär.
Nu ska jag ta och göra mig en fruktsallad.
Kramar Anette

4 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Tack för din fina kommentar, så kul att du tittade in. Din blogg är oxå ättefin, så snygg soffa! Kram Johanna

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Tack för att du kikade in hos mig och lämnda en kommentar..:) Alltid skoj med lite nya bloggar att besöka..:)

Såå fin soffa:)
Kraam Susanne

A House With A View sa...

Ååååh Anette vad himla fint det blev med soffan!!! Helt underbart!! Vill också ha!!! Förstår att du måste vara jättenöjd! Och vilken mysig shoppingtripp! Det är både billigt och gott att äta på IKEA tycker jag och perfekt att få tid över till annat!

Önskar dig en riktigt fin inledning på veckan!!

Stoooooooooooor kraaaaaaaaaaam aka

LyckligaPraliner sa...

Snygg soffa! Vad härligt att paddla kanot. Jag har aldrig provat men det ser härligt ut :)