måndag 7 april 2008

Inspirerande hem

Ligger just nu i sängen efter en jobbig dag på jobbet. Är lärare i Hem- och konsumentkunskap och fick idag veta att de små djuren som gjort oss sällskap i lokalen är små fula mjölbaggar. Har städat och rensat hela dagen och däremellan haft lektionen. Lektionerna resten av veckan får hållas i ett vanligt klassrum och endast med teori. Hur glada kommer eleverna att bli nu när dom inte får laga någon mat? Orkar inte tänka på det mer just nu.


Skönt i alla fall att ha krupit ner i sängen med bärbara datan på magen och surfar runt på alla fantastiska bloggar och sidor om inredning. Tittar in på Sköna hems sida och finner massor av fina hem. Just nu är det trenden i vitt som håller i sig. Det har varit vitt ett bra tag nu men det verkar inte som om någon tröttnar heller. Vem kan göra det förresten på vitt?

6 kommentarer:

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja Anette jag gör alla min collage och texter i Adobe Photoshop. I början så fick min man hjälpa mig för det var så knepigt...Man arbetar med olika lager och man måste byta instrument hela tiden.
Skulle verkligen välkomna ett program som gör det lättare att jobba i! Finns säkert...

Kram Anita

svartataket sa...

WOW vad fint!!! Måste in o kika där!!

kram

Lönnergårds Anna sa...

Hej!

Nämen va roligt jag är oxå hemkunskaps lärare och 37 år!!!!

Hu va jobbigt det låter med mjölbaggar, vi kanske kan byta lite lektionstips. Den andra HK läraren jag jobbar med har varit där i 40 år så då är planeringen där efter oxå hm
Fast vi har mkt teori, var tredje lekt med 9 orna som har 80 min och 1 tim med 8 orna som har 2 tim totalt.

Vilken härlig trädgård du visar här under.

Tittar snart in igen!

Kramar Anna

www.gottablandat.wordpress.com sa...

ooo va fina inspiererande bilder. den sista skohyllan var ju sa snygg och praktisk!!

Tjohalia sa...

Vilka fina bilder, det är snyggt när takbalken är synlig. Kram Sandra

Barbro sa...

Nej, vitt tröttnar man inte på och framförallt är det ju så enkelt att lägga till lite färg om man känner för det... fin sida!!