söndag 6 april 2008

Trädgårdsinspiration

Vem av oss bloggvänner längtar inte till sommaren nu? Idag är det regnigt ute och jag har varit inne hela dagen. Kikar runt för att få inspiration till vår trädgård som vi ska göra om till våren. Dels så ska vi lägga ny gräsmatta men vi ska också göra gångar av sten och planteringslådor. Jag skulle också vilja ha en skön avkopplande hörna med ett litet trädgårdsbord och stolar. Min son murade en trädgårdsgrupp på sin utbildning till betongare förra året. Funderar på att måla den vit. Foto kommer jag att ta när vädret tillåter.

Om ni aldrig har varit inne på http://www.camillasgarden.se/ så tycker jag ni ska gå in där bums. Hon har en fantastisk sida med inspiration och tips hur man gör trädgården fin.

Nedan kommer bilder från hennes sida. Titta, njut och längta.6 kommentarer:

Carina sa...

Tack för titten inne hos mig! Om jag visste hur man gör "ramar" skulle jag gärna tala om det. Vet inte riktigt hur det går till... det bara blir så när jag lägger in bilder. Jag är urdålig på det här med datorer, men försöker lära mig. Ropar på mannen och barnen titt som tätt när det inte funkar.
Vilka härliga trädgårdsbilder du visar1 Jag ska kika in på hennes sida också och inspireras. Om tiden räcker till i sommar hoppas jag att vi kan fixa till lite nya trädgårdsgångar m.m.
Du har en jättefin sida och jag ska läsa mer på den, hit kommer jag gärna tillbaka. Är det ok om jag länkar till dig?
Ha det gott.
Kram, Carina

White Season sa...

Tack för tipset där måste jag genast gå in och kika. Hoppas du fått lite gjort i trädgården, jag har slitit så jag är helt öm i hela kroppen :-) Kram och ha en bra vecka, Malin

Gårdsromantik sa...

Vilka fina bilder - en sån där trädgårdskrona har jag också beställt. Längtar till jag får sätta ut den - men det lär dröja - här ligger snön envist kvar!

Kram Maud

svartataket sa...

ja hennes sida har jag spanat in också! Mycket fint har hon!! Vad duktig du är med GI. Jag vet inte om jag skulle klara att hoppa över så mycket bara..jag är glad om jag kan hoppa över godis och chips..hihi Låter gått med Italiensk buffé!!

Kram

Making it lovely sa...

Vilka härlig vårbilder du visar, jag kan förstå att ni längtar efter våren, själv bor jag i Singapore o får inte uppleva några vårtecken:-)

Linda P sa...

Jag har ett gratisprogram som heter Photofilter. Enkelt och lättillgängligt, inget avancerat! Visst är det kul...
Du då? Kram