torsdag 10 april 2008

Vårt kök

När vi köpte vårt kedjehus rustade vi det i två månader innan vi flyttade in. Den största renoveringen gjorde vi genom att ta bort tvättstugan, riva väggen mellan tvättstuga och kök och dra om rör och ledningar. Vi och vi, ärligt talat så var det min man som gjorde allt detta. Jag har stått för tapetsering och målning. Vi blev mycket nöjda med resultatet för det tidigare köket var mycket litet och trångt.Denna första bild är den lilla väggen vi har har mellan köket och vardagsrummet. Vi gjorde tre fönsteröppningar för att det skulle kännas ljust och öppet.När vi flyttade in i huset fanns det bara direktverkande el och det ville inte vi ha. Vi lät en man mura in en kamin och spis efter våra egna ritningar. Eftersom den står centralt i huset ger den värme till hela huset.

Denna delen kallar vi för vitrindelen. Tidigare stod både spis, diskmaskin och diskho och kran på denna yta. Trots att det bara är fyra år sedan vi rustade vill jag byta ut kaklet till ett i svart.

Liknande bild som ovan men i kvällsmörker.Fönster med altandörr. Svagt svagt ser man en skymt av poolen utanför.
Fler bilder från köket kommer inom kort. Visar då bilder från den delen som tidigare var tvättstuga men som nu är spis, kyl och frys m.m.
Tack för era kommentarer. Det gör att jag vill fortsätta med bloggandet.

Kram så hörs vi igen!


10 kommentarer:

vitating sa...

Tack för din kommentar! Trevligt kök ni har! Modernt och stilrent, snyggt! Jag gillar faktiskt mitt symaskinsbord o blogghörna skarpt!!

Kram Maria

Mamma C sa...

Himla snyggt kök du har. Men som du säger att du vill byta kakel, man är inte nöjd länge när man gör om. Men det beror nog på att det kommer så mycket nytt i ett kör. Receptet finns på Nina i kyrktorpets blogg. jag hade gjort en länk dit om du kollar.
Kram mamma c

Fredrik sa...

va fint!

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Takk for hilsen på min blogg! Nå fikk jeg ta en titt hos deg også.

Så flott det ble med små "vindusåpninger" i veggen.
Koselig med den hyllen på kjøkkenveggen.
Det var et virkelig fint soverom også!
God helg til deg!
:O)

Morse Farm sa...

Hejsan Svejsan!

Tack för fin kommentar om vårt hus och damm. Ja, det är vårt lilla paradis.

Vad fint kök ni har. Snyggt och stilrent.
Kakel vill jag med byta ut i vårt kök. Man tröttnar tyvärr fort.

Ha en fin fredag!
Kram Bodil.

My Lovely Things sa...

hej!!

tack för besöket i min blogg..

så frächt hem ni har..


härlig kamin..
kram anna

Roslagsdrömmar sa...

Vilken fin solstol nedan! Synd att den inte kommer förens i juli.. men å andra sidan är det ju alltid bäst väder i juli, augusti : ) Och vad härligt med en kamin i huset!!

Trevlig helg!
Kram Maria

Tjohalia sa...

Så fint ni har det hemma. Ha en trevlig helg, kram Sandra

Making it lovely sa...

Vilket fint och mysigt kök ni har! En kompis till mig har likadana köksstolar som ni, hihi. Lite onödigt vetande så här på fredagen. Trevlig helg.

dahlarna sa...

Vilket fint kök ni har!