onsdag 9 april 2008

Testversion av Photoshop - NEJ TACK!

Har suttit i flera timmar och laddat hem en testversion av Photoshop cs3. Tror det heter så!
Det är stört omöjligt att få igång programmet i datan. Jag laddar hem och allt kommer ju in på datan men när man sedan ska starta upp programmet kommer en massa rutor upp och jag blir tvungen att ladda ner ännu mer. Inte startar programmet för det inte. Det är ju inte konstigt att dom kan låta en få en gratisversion att testa i 30 dagar då man i alla fall inte får igång det. Blir så förbannad att man måste vara dataproffs för att lyckas. Nej, tacka vet jag Photoshop elements i en gammal version. Den startar alltid och går att lita på. Om jag sen inte kan trixa med korten på samma sätt vad spelar det för roll. Det andra programmet fungerar i alla fall inte.

3 kommentarer:

Fia sa...

godmorgon...

Jag var inne på ellos hemsida - det finns vita kvar i sortimentet... men leveransen ligger på 10 juli... Vet inte om du skulle ha vita eller blå... :D

ha en bra dag

Mamma med mera sa...

Vilken trevlig blogg du har! Här kikar jag gärna in fler gånger. Kul att du tittade in hos mig =) Ja, det där med datorer kan vara aningens frustrerande emellanåt. Jag brukar skrika på maken när det krånglar =) Ha en trevlig kväll!

Anonym sa...

Komiskt! :-) Själv laddade jag just ned testversion av PS Elements - och fick det på SPANSKA...(trots att jag kryssat i allt rätt) Har även laddat ner test av InDesign i 30 dagar - varpå jag nekades tillträde efter 1 dag, med uppmaning från Adobe att "Ställa Om Min Kalender på datorn." Tjohej! ;-) //Vet att ditt inlägg är gammalt, men fann det på Google i min desperata jakt på "Testversioner"... Puffa på! :-)