onsdag 23 april 2008

Rosor i massor

Jag älskar rosor. De är så otroligt vackra och dom finns i massor. Massor av sorter tex klätterrosor och buskrosor. Jag är ute efter vita rosor till vår trädgård. Jag skulle helst vilja ha klätterrosor. Vill att dom ska klättra på en ställning av armeringsjärn. Har kikat runt lite på några olika sorter och när jag gör det blir jag osäker på färgen. Alla rosor är så vackra i sig att det blir svårt att bestämma sig. Ska jag låta trädgårdens färger gå i en viss färg eller ska jag plantera hejvilt som alla regnbågens färger? Ja, än finns ju tid att bestämma sig. Det jag inte gillar med rosor är att dom har taggar. Alltid gör jag illa mig på dom oavsett om jag har en färdig bukett från affärer. Hur jag ska klara av att sköta dom och klippa dom i rabatten är en senare fråga. Kanske någon har något bra tips så skriv gärna.

Dainty Bess

Isphan

Louise Bugnet

Memorie

Peer Gynt

Foton lånad från http://www.alltomtradgard.se/ och http://www.fredriksdahl.se/3 kommentarer:

PiM sa...

OJ!!! När vi flyttade hit för snart 3 år sedan var här rosor i varenda rabatt - klängrosor mm mm VI klippte av & grävde upp dessa & kastade dem!!! Nu, ligger här sten överallt!!!

Tack för svar om gardinerna. Jag har köpt bikinin på www.hm.se finns säkert kvar!!! Ha det bra idag PiM

Marit sa...

Roser er og blir de nydeligste blomster. De finnes i så mange varianter og farger, og alle har vel en favoritt. Av de du viser, velger jeg Peer Gynt. De er jo norsk :-)

Et ordtak sier at "optimisten synes det er skjønt at tornebusken har roser. Pessimisten synes det er forferdelig at rosebusken har torner".

Ha en fin dag.

Hannis sa...

Vad kul att du kikade in!
Roligt med en uppläning till=))

Jadu,rosor med taggar är ett gissel.
Vi har en gammal rosbuske på landet(inte speciellt vacker längre)
och när den ska trimmas så är jag klädd i långärmat och handskar.
Ändå så sticker jag mig!

Har kikat ända sen första inlägget.
Mycket fina bilder hos dig!
Kram Hannis