onsdag 16 april 2008

Kungakronor, zink och burkar

Det tar aldrig slut på fina saker. Oavsett om jag går på stan eller sitter hemma så finns inspiration att få. Alla nätbutiker med inredning har massor. Svårt blir det att välja vad man ska ha. Det är nästan så att man måste vara ute efter något speciellt för annars blir det svårt. Det bästa är ändå att gå på loppisar för då finns oftast bara en sak av det man vill ha och då gäller det att slå till direkt. Jag har några gånger tänkt att jag väntar en stund och går tillbaka då jag har tittat runt. Det är ju bara det att antingen glömmer jag bort det som jag såg eftersom det finns så mycket avandra fina saker eller också är det någon som inte tänkte som jag utan slog till direkt. Så när jag kommer tillbaka är varan såld.

Nedan kommer foton från saker jag vill ha men det var just det, vilka saker ska jag välja ut? Vad behöver jag ha och vad är en önskan? Frågar min man så måste jag ha alla saker, alla är ett behov.
8 kommentarer:

faster atta sa...

Men så mycket fint du visar! Föll pladask för lyktan .... Älskar att tända ljus om kvällarna!

Hanna i Det stora grå huset sa...

*fniss* Klart man har behov av allt när Gubben frågar... Hihi, det måste man ju säga. Enligt karlara så ska man ju oftast bara köpa det man behöver. (Som en burk med 1500st skruvar tex) ;-)
JÄTTEFINA saker som du behöver... Gillar alltihopa! Men som du läste inne hos mig så är det loppis som gäller.. Lättare att välja och betydligt billigare...

Angående din räknare... Den står på noll såg jag...
Susnet .se är bäst tror jag. Att få den att funka kan ju vara lite svårt till en början... Men greja ett tag så fixar du det nog...
Först så måste du kopiera en kod som inte kommer att synas på sidan. Den måste vara ed annars funkar inte räknaren. Den står högst upp på sidan med dina koder har jag för mig. Den ska du klistra in allra först. (På sidelementet: "html/java script lägg till en kod från en tredje part...")
Sedan trycker du på enter ett par ggr så att din nästa kod komer för sig själv. Så klistrar du in den. Vilken du nu ska ha... Tex totalt antal besökare... Sedan enter igen, och så nästa kod du önskar tex besökare idag osv...
Var jättenoga med att HELA koderna är med när du klistrar in dem... Sedan är det bara att skriva in det d vill att det ska stå framför respektive siffra.

UUsch vad jag krånglar till det... Hoppas att det hjälper iaf... Jag är ingen skolfröken direkt som du kanske märker! :-)

Lycka till!
Kram Hanna

drömmen om vitt sa...

Kul att hitta hit, Har kikat runt här och du visar mycket fint. Kikar gärna in igen.
Ha det så gott.
Lotta:)

Sofie sa...

Dom där lyktorna coh brödburken får gärna flytta hem till mig med :-)
Nu ska jag kika vidare i din blogg :-)
Ha det så gott!

Kram Sofie

Linda sa...

hej och tack för titten och välkommen, ser att du liksom jag är ny i bloggvärlden! Jag satt flera kvällar med denna bloggräknare, fick till slut hjälp av min sambo..kan tyvärr inte hjälpa dig bara såhär..har du ngn som du kan ta hem och få hjälp av-för det var inte lätt!!!Lycka till!Kram Linda

In my house sa...

Hallo Tjejen!!!
Tackar för titten hos mig,,, och jag blev jätteglad att du gillade den!!! =)
Såå mycket fint du visar! Ska kolla igenom hela din blogg nån dag! är lite trött i ögat nu =)

- Den där jäklans räknaren! hu puh,,, vi donade länge oxå... Jag fattar ingenting om sånt, utan de va Andreas min sambo, som löste de, efter lite svordommar =)
Men ska kolla mä han om han kan skriva och förklara nån dag!
Sov så gott Kramar josse!

(och du är sååå välkommen att titta in hos mig igen) =)
Blir då så glad!

Galleri M&B sa...

Känner igen det där begäret...:O) Jättefina saker du hittat, de skulle gärna få flytta in hos mej också...

Malin sa...

Åhh nu skapar du behov hos mig med:P Jag hade gärna velat ha sakerna på de två översta bilderna. Kram