fredag 11 april 2008

Vår hall

Idag visar jag några bilder från vår hall. Vi har egentligen två hallar, en där vi hänger kläderna och ställer skorna och en där vi bara har förvaring. Dessa sitter ändå ihop så det går inte att stänga någon dörr om och ha som förråd. Jag har inte riktigt kommit på hur jag vill ha i min hall. Såg på Perlans blogg att hon hade ett förslag på en hall och den verkar ju superfin. Jag vill självklart ha det praktiskt men jag vill inte att det ska lysa igenom och att den hemtrevliga känslan försvinner. Är ute efter en gammal skänk eller en spegelbyrå att ha i den första hallen.


Det här är den hallen som vi bara använder till förvaring. Det är också en genomgång till köket. Eftersom det är många dörrar i denna passage går det inte att göra så mycket med den. Jag har en tanke att sätta upp Ikeas köksskåp över byråarna och i dörrar sätta in foton på barnen. Tror att det är bloggen Sara vill fara som har visat detta i ett inlägg och det blev superbra.
Detta är den första hallen. Vi hänger av oss kläcerna här och det blir aldrig så mysigt som jag vill ha det. Har ni några förslag på vad man kan göra så tar jag tacksamt emot förslag.


Mitt emot fåtöljen är alltså denna vägg. Detta var tidigare utomhus men vi har byggt en extra hall och valde att spara tegelväggen, måla den vit och sätta in en spegel där det tidigare var ett fönster.

4 kommentarer:

Kamomilla sa...

Hej!
Vad roligt att du kikade in hos mig och lämnade ett "tassavtryck" i form av en kommentar!

Jag tittade mig omkring hos dig och såg hur fint ni har det! I er andra hall, (den med stolen), där skulle jag kanske välja att ha en väggfast klädhängare? Kanske det skulle se mer rofyllt ut? Det finns många jättesnygga varianter, typ hatthylla, så kan man ha korgar ovanpå för förvaring.

Ha ett bra veckoslut!
Kamomilla

svartataket sa...

Jättefint tycker jag. Jag tycker den andra hallen var fin också!! Vad är det du saknar eller inte gillar menar du?

Trevlig helg och kram

Mamma C sa...

Det såg mysigt ut i båda delarna. Men det är ju hur man känner själv. Men kan inte lämna några bra tips.
Kram mamma c

Loppisliv sa...

Tackar för titten hos mig...Ja hallar är nog det svåraste att få till ett hem pga alla kläder och skor som hänger framme jämt...vi har en garderob där jag vill att vi ska hänga in jackor och skor i men är det någon mer än jag som gör det då???...Nej!!! Ha ha....Vad mysigt att kunna ha en fåtölj i hallen som ni har...det skulle jag också vilja ha...gillar din tapet i hallen den beiga mönstrade...lite lantlig och gammeldags känsla över den tycker jag....Trevlig helg...Kram Paula