fredag 18 april 2008

Nya nummret av Family living

Idag fick jag nya nummret av Family living i postlådan. Det var jätteskönt att sätta sig ute på altanen i en varm vårsol och gotta sig med nya ideér och inspiration. I tidningen finns en rabattkupong med 25% rabatt på Rusta på allt du handlar vid ett tillfälle. Inte illa, Rusta har ju massor av fina varor nu.
För alla er som gillar att gå på loppis har jag ett litet tips. I Gävle är det en tjej som har startat upp en loppisbutik på nätet. Hemsidan heter www.loppisfynda.com
Jag var in och kikade men den är så nystartad att det inte fanns så mycket saker att köpa som jag hade hoppats på. Kanske kommer det att bli mer och kanske kommer det att komma fler loppisar på nätet, detta är tydligen den första.

Vill också passa på att tacka alla som har engagerat sig i att hjälpa mig med att få igång räknaren på bloggen. Jag ska gå igenom alla tips under helgen och hoppas på att det ska gå bra. Annars får jag väl köra på ändå, men det skulle ju vara roligt att veta om några besöker bloggen.
Ha en bra helg. Själv ska jag sola, slappa och njuta.
Kram Anette

4 kommentarer:

Design by E sa...

Hej va kul att du tittat in hos mig o kollat runt,tack!!!
kul loppis sida tittade där precis,kunde man ju fynda!!fin blogg du har oxå. trevlig helg!!

mvh E

Petra Bloggar sa...

heeej! =)
ja, slappa och sola är inte fy skam! hade också hoppats på det men det dundrade in en grävmaskin samma sekund jag satte mig ner *skratt*

trevlig helg!

Vitt är vackert sa...

Hej!

Ååå vilka härliga semesterbilder du visar i förra inlägget! Blir alldeles sjuk...
Besöksräknare var faktiskt ingen lek att få till... jag satt också länge länge och klippte & klistra in, och till slut så bara funka den... Hoppas du får igång den du med!

Lycka till i utlottningen!

Ha en härlig helg i solen!

Kram Ellinor

svartataket sa...

Men åhhh,jag måste nog börja prenumerera på den också!! Så segt när andra får den innan den finns i affären!!

Soliga kramar