söndag 22 juni 2008

Blocketköp igen


Nu har jag varit och shoppat igen genom Blocket. Jag har köpt en skänk som är i ek, men inte länge till. Jag ska nämligen måla den vit. Min son och hans tjej följde också med och inhandlade en spis med häll och ugn och en diskmaskin, även det på Blocket. Visst blir det några mil i bilen men med tanke på priset vi gav har vi tjänat på det ändå även om vi räknar in bensinpengar. Jag köpte min skänk för 300 kr, prutade 200 kr, bra gjort va?


Dessutom får man en trevlig stund i bilen och vi hittade även på en loppis. Loppisen var på en bondgård och det var i en stor lada. Jag hittade två stolar i rokoko och en lampa men handlade det inte för det fanns ingen att handla av. Ingen kom ut från något hus eller visade sig alls på den halvtimme vi var där så vi åkte vidare. Som tur var så var loppisen bara 1,5 mil från där jag bor så jag ska dit igen. Stolarna vill jag bara ha, dom kostade bara 160 kr paret.


Nu måste jag sätta igång att baka. Min dotter fyller år om två dagar och jag har inte börjat ännu. Vet ju vad jag kommer att göra halva natten, baka och städa.


Kram Anette

7 kommentarer:

Tjohalia sa...

Vilket fynd du har gjort! Den kommer att bli kanonsnygg som vit, kram Sandra

Anna sa...

Oj vilket bra fynd du gjort! Just sånna där skänkar tycker jag också är såå fina :). Den kommer bli underbart fin när den är färdigmålad i vitt :)

anettes hus sa...

Så flott! Den blir sikkert kjempe-fin etter et par malingsstrøk! Alltid gøy å gjøre gamle møbler nye! Slike møbler har jo sjel ... og er derfor ekstra hyggelig å ha i hjemmet.
Lykke til med male-prosjektet!

Klem!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hejhej! Vilket härligt Blocketfynd!:)

Mitt lilla bord fyndade jag på en loppis för några veckor sedan och det är inget brickbord...

Jag föll för de kurviga benen och fick blinka med ögonen för att maken skulle tillåta mig att ta hem det...visste inte alls var jag skulle ställa det när jag till slut kom på att det ju faktiskt kan stå på farstukvisten...

Kram Annica

Drömrum sa...

Det kommer att bli superfint som vitt! Det är kul när man gör kap, själv så var jag iväg 10 mil igår och hämtade en gammal skolbänk från 20-talet. Den är röd nu men ska bli vit... förstås... :-)
Kram
Helen

Anonym sa...

Vilken underbar skänk... & vilket underbart namn du har på din ljuvliga blogg! Kul att jag hittat hit :) Kram kram

Anonym sa...

Hej! fin blogg du har, du har väldigt fin stiloch jag gillar din sida som jag upptäckte för ett tag sedan. Det är såhär, att jag skulle vilja be dig om ett råd, jag har hittat ett fantastiskt hus men som verkligen behöver renoveras, man måste se möjligheterna -vilket givetvis inte mannen gör. Jag vill så gärna ha ditt råd! Jag länkar huset här och om du har tid och lust får du gärna maila mig på: ulle4ever@gmail.com
länk:http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/133272