måndag 16 juni 2008

Lovar och lovar

Just nu känns det som om jag lovar och lovar saker men inte håller dem. Igår lovade jag att lägga in bilder på mina fåtöljer jag köpte men inte. Jag har helt enkelt inte orkat tagit några foton idag. Vaknade med migrän och ringde jobbet om att jag skulle komma senare. Jobbade sedan resten av dagen och åkte hem och sov någon timme. Har sedan ätit och tagit en promenad med hundarna. Mer orkar jag inte utan ska snart gå och lägga mig.

Tänker bjuda på lite inspirationsbilder från designern Martine Colliander. Så vackra och stämningsfulla bilder. Det bästa är ju att man kan köpa allt också. Har inte en aning om priser men vet att det finns några nätbutiker som säljer dessa varor.


Nu ska jag inte lova något det sista jag gör innan jag lägger mig. Hörs imorgon igen.
Kramar Anette

8 kommentarer:

victoria sa...

Ibland lovar man saker som man inte riktigt kan hålla av en eller annan orsak, men det viktigaste är att man inte nonchalerar utan står för saker man glömt eller inte hunnit gjort. Det är naturligt. Ta dig tid och ta korten när du känner att du hinner och har tid. Sköt om dig*

Victoria

Jes/Vita villa vila sa...

Vilka mysiga bilder!

Ta du dina bilder när tiden finns & räcker till...ingen stress & panik för det. Bloggandet ska vara roligt - inte krävande :)

Fin blogg har du verkligen!

Jes

Anna sa...

Åh vilka fina bilder!!

Äsch, bloggen ska inte få ta upp för stor del och bli krävande, so what om du "lovat" visa bilder men att det kom annat emellan :). En blogg är en blogg, inget som du ska känna press över!

kram!

Mamma med mera sa...

Underbar inspiration!! Känn ingen stress över bloggen. Lägg in dina utlovade bilder när tiden räcker till. Men jag känner igen mig. Jag vill så mycket men timmarna och orken räcker inte alltid till. Ta det lugnt och sköt om dig! Kram Pernilla

snusans inredningsblogg sa...

Usch, migrän är inte kul... Hoppas du blivit bättre.
Och nu på sommaren finns det ju så mycket annat att ägna sig åt än att hänga framför datorn så man har helt enkelt inte tid att blogga och surfa lika mycket.
Ha en trevlig midsommar! :)

Drömrum sa...

Hoppas att du mår bättre!
Man hinner inte med allt, du behöver inte ha dåligt samvete för att du inte gör saker som du lovar. Ta det när du vill och har tid.
Kram
Helen

Ann-Catrin / finthemma sa...

jag känner mig helt tillfredställd med så vackra inspirationsbilder... perfekt att ta till när inte tiden räcker till.. för livet går ju i turbofart ibland!!
Tack rara du för fin kommnetar nne hos mig ang epotaget.. det värmde ska du veta!!

ha en fin midsommarvecka!

kram A-C

ps..jag tror oxå på änglar ds

BlomsterDesign sa...

Ååå vilka härliga bilder.. riktigt fina saker.
Kram elli