söndag 8 juni 2008

Helgen över

Nog kan man säga att det har varit en hektisk helg alltid. I fredags gjorde jag de 10 smörgåstårtorna jag skulle göra till min sons 20 års fest. På lördagen inhandlade jag 7 liter jordgubbar och min man städade sedan var det dags för festen. Runt 50 personer kom så det var tur att vädret höll i sig så vi kunde vara både ute och inne, annars hade vi aldrig fått plats. Känner mig just nu trött och sliten, allt kommer väl efter med tanke på det man har gjort och fixat den senaste veckan. Imorgon är ny vecka och snart är det sommarlov. Eleverna går sista dagen på onsdag och sen har jag bara 4 arbetsdagar kvar, skönt.

Lägger ut lite inspirerande foton från trädgårdar. Vill just nu inget annat än påta och göra i ordning i min egen trädgård men grundarbetet måste min man göra för det är för tungt för mig med tanke på den fibromyalgi jag har. Frågan är bara vilket år han tänker göra det?


Kram på er alla, Anette

4 kommentarer:

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Vel overstått feiring. Du har sannelig stått på, og nå fortjener du å ta en hvil. Det er ingen tvil om at det er vilje i kroppen din, med tanke på at du har fibromyalgi. Det har min mamma også, så jeg vet alt om hvor sliten og trøtt man kan bli.

Må nesten le litt av deg, når du spør "hvilket år han tenker å gjøre det". Vi er jo blitt så avhengig av våre menn, men de er ikke alltid like ivrig på å få ting ferdig, slik som vi damer er.
Du får smøre deg med tålmodighet. Det kommer når det kommer.

Ha en fin uke, kjære du.

Mamma med mera sa...

Vilka vackra trädgårdsbilder!! Sådär skulle man ha det. Ha en trevlig dag! Kram Pernilla

svartataket sa...

ja då har ni haft att göra hör jag :))
Hoppas du hann pusta liiite i ala fall :)

kRAAAM

majsan shabby chic sa...

VILKEN TRÄDGÅRD!!!!Är det din helt makalös snyggt..Kram/Majsan