söndag 29 juni 2008

Stämningsfulla bilder

Stämning och romantikHar allt oftare börjat leta på utländska sidor efter inspiration till min förvandling av vårt hem. Inte för att det inte finns så det räcker i Sverige utan för att jag bara helt enkelt är så nyfiken. Kanske finns det andra tips och ideér som inte hunnit hit ännu. Ikväll bjuder jag på bilder från nätsidan http://www.himmelrommet.no/

Imorgon är det veterinärbesök. Nicke är mycket dålig nu så det skall till ett under för att vi ska få ta med honom hem igen. Älskar honom så. Han är verkligen världens goaste hund.Kram Anette

6 kommentarer:

Sandra / Vit design sa...

Jag ska hålla tummarna för Nicke!

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Huff, det er så vondt å lese. Det er trist når de man elsker så høyt blir syk - ansett om det er menneske eller dyr vi snakker om. Det handler jo om følelser!

Vi krysser fingrene og håper det beste. "Hold ut, Nicke. Du må bli bra igjen!"

Klem fra Marit

Karna sa...

Masse lykke til hos dyrlegen, jeg vet hvordan det er, du blir så glad i de dyrene, og å gå den tunge veien den siste gangen er bare GRUSOMT! Trøste klem fra meg, håper det går bra!!!!!

Flotte bilder du viser, Himmelrommet har jo bare så mye fint å se på, de torpenene de viser er jo bare såååå fine!

Drömmar om Junibacken sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Drömmar om Junibacken sa...

Hej! Jag håller också tummarna för Nicke... Förstår att det är jobbigt, vi går med samma huvudbry, vår katt är sjuk så vi måste också ringa veterinären..Jobbigt. Tänker på dig. Kram L.

Victoria sa...

Åå, jag gillar verkligen sovrumsinredninen. Mixen av det söt & tuffa tilltalar!!