tisdag 17 juni 2008

Cultdesign hösten 2008

Nu har det börjat läcka ut bilder från Cults nya kollektion som kommer till hösten. Massor av fina saker som vanligt.

Titta, inspireras och glöm inte inköpslistan:)


Äntligen har min semester nu börjat. Jobbade till 12.00 idag och sedan fikade vi och pratade om sommarens planer. Har bestämt mig för att inte sova för länge på morgonen utan ta vara på dagarna oavsett om det är fint eller dåligt väder. Jag ska fixa tvättstugan, har sett så många bloggare som har så fina tvättstugor, och sen ska jag också fixa alla papper och smågrejor och göra plats och ordning för detta. Låter som några besök på Ikea, inte mig emot:)
Ha en fortsatt skön dag. Ska själv ut på Ikea och köpa kuddar till det nya tyget jag inhandlade igår på Hemtex.
KramAnette

5 kommentarer:

Tjohalia sa...

Åh Cult design har så mycket snyggt! Kram Sandra

Emma sa...

Ja cult har mycket snyggt men jag tycker att det är lite för mycket svart denna säsongen, inte riktigt mej.... ha det gott, kram

Anna sa...

Jasså du har också semester nu, det har jag med, såå skönt!! Och jag gör likadant, kliver upp tidigt om mornarna för att inte sova bort halva semestern :)

Ha det gott!

Drömrum sa...

Svar på din fråga: :-)
Jag använde en vanlig textilpenna som jag köpt på Panduro... dock lite för bred spets. Försök att hitta en tunn spets. Sedan använde jag karbonpapper och la det på tyget samt texten som jag hade printat ut sedan tidigare. Sedan fyller man bara i texten med en penna ovanpå karbonpapperet. Det är hur lätt som helst. :-)
Ha det bra!
Kram
Helen

Alexander sa...

Cult Design är bäst när det gäller sånt här! Verkligen! Gillar det svart/vita sakerna och när de bryts mot någon stark färg!