måndag 30 juni 2008

Premiär med Ernst

Har ikväll tittat på premiärprogrammet med Ernst. Var det någon annan av er som såg programmet och vad tyckte ni? Jag har väl inte blivit så där överförtjust i Ernst som många andra har blivit men jag tittar gärna på programmen. Nya tips och ideér skadar ju aldrig:)

Kvällens program handlade om en familj som bodde otroligt vackert i Skåne med en underbar sandstrand nedanför villan. Familjen ville känna att de hade stranden närmare huset. Ernst byggde en underbar altan i en rundad form. Mycket snygga möbler och massor av växter pyntades altanen med. Vem vill inte bo så?


Foto: www.tv4.se
För er som har mailat och frågat hur det går med vår hund Nicke ska jag berätta det. Vi åkte till veterinären i Gävle men där fann man inte någon förklaring till varför han mår så dåligt. Vi åkte till Uppsala och Ulltuna djursjukhus och där är Nicke nu. Veterinären i Gävle tyckte att vi skulle försöka med det också innan vi ger upp. Just nu är han alltså där och får näring och dropp. Han var ganska uttorkad så det behövdes. Dom tar fler prover och fortsätter ge honom medicin. Just nu är det två saker dom funderar om det kan vara. Antingen så har hans eget immunförsvar brutits ner och gör att han har en fruktansvärd värk i kroppen och gått ner 6 kilo. Är det detta kan det hjälpa med en kortisonbehandling. Om det inte är detta kan det vara cancer. I vilken form vet vi inte men med tanke på att hans proteinvärde i kroppen var högt har man dessa misstankar. På fredag får vi hämta hem honom och ha han hemma under helgen om dom inte har hittat något och sedan troligtvis tillbaka på måndagen. Vi har nu bara att vänta på att få svar på vad det kan vara och sedan ta beslutet hur vi ska gå vidare. Det sista vi vill är att han ska lida så blir diagnosen en svår sjukdom har vi bestämt att han får somna in och komma till vår son Robin i himlen. Tack alla ni som stöttar och kommer med tröstande ord, det hjälper ska ni veta.
Kram Anette

2 kommentarer:

dahlarna sa...

Tänker på er! Hoppas att ni får veta vad det är med er hund!

Tycker sådär om Ernst. Han kan vara lite FÖR mycket ibland. Gillade dock skarpt altanen med stålvajerstaket! Måste ta reda på vad det var för lampa över bordet inne i rummet också. Den såg snygg ut! Ta hand om er! KRAM!

Ann-Catrin / finthemma sa...

Hej där!
Läser med sorg i hjärtat att vovven är dålig.. fy sjutton alltså.
Nu får vi hoppas attde hittar felet och förhoppningsvis kan göra honom bättre1

Ernst ja.. har lite delade meniinar där... iblan dkan han bli liite för mycket.. men jag gillade docj gårdagens program.. äben om inte stilen riktigt var min!
Styrkekram från mig Ann-catrin