lördag 28 juni 2008

Inspirationen borta

Har under hela dagen funderat av och till på vad jag ska skriva om här på bloggen. Tog fram mina nyinköpta pysselsaker men kommer mig inte för att göra något. Tror att det beror på att vår hund inte mår bra. Han bara ligger och gör ingenting. Kilona rasar och ingen vet vad som är fel. Det var inte Borelia som veterinären först trodde, synd. Hellre vill jag veta vad som är fel och sedan kunna behandla efter det, än att gå i ovisshet. Detta har jag varit med om en gång tidigare men då med vår son Robin. Innan läkarna fastställde att det var leukemi han hade var tiden outhärdig. Många tankar snurrar fram och tillbaka och man tror alltid det värsta. Veterinären ringde igår eftermiddag och sa något om att det kan vara lymfkörtelcancer. Proverna visar tecken på det men inte kroppen. Lymfkörtlarna är inte förstorade och inga knutar fanns i magen enligt röntgen. Just nu finns bara svarta tankar och dom är just nu att vi kommer att få ta bort Nicke på måndag när vi gör ett nytt besök hos veterinären.

Roligare än så här blir inte mitt inlägg ikväll. Sköt om er så hoppas jag få tillbaka inspiration och glädje framöver.

Kram Anette

7 kommentarer:

Tjohalia sa...

Det är inte lätt när ens djur är sjuka, speciellt inte när man inte vet vad som är fel. Jag ska hålla tummarna eran hund blir frisk igen! Kram på dig

dahlarna sa...

Hej!
Hoppas att veterinären hittar vad som är fel med er hund. Ovissheten är olidlig! Tänker på dig!
Jag hittade hit för första gången idag via BlomsterDesign! Vilken FIN blogg du har! Hit kommer jag gärna fler gånger!

Hem & Harmoni Marie sa...

Usch då. Stackars liten.
Hoppas ni får reda på vad det är när ni åker till veterinären, det är ju så jobbigt när djuren lider.

Din blogg ser väldigt mysig ut, har aldrig varit här förut.
Ska kika runt lite mer senare...
Tack för titten och kommentaren hos mig o välkommen åter :)
Kram Marie

Strandviks-Villan sa...

Så tråkigt... Hoppas det ordnar sig för er - hur än utgången är... Man vill ju inte att ett djur ska lida heller. Lycka till!

Proforma sa...

Usch, vad ledsamt för er! Ovissheten är jobbig och tankarna far iväg. Jag hoppas verkligen det ordnar sig. Ska tänka positiva tankar för er...

Unik Kollektion sa...

Usch det var inte kul att höra!! Kan tänka mig att hunden blir som ens lilla baby!! =) Hoppas att det är något ofarligt och att hunden mår bättre snart igen!! Sköt om er och ha en underbar sommar! All lycka...kramar Malin

Sand mellan tårna sa...

Hej.... jobbigt när man är så oviss och inte själv kan göra något åt saken =( Håller tummarna för din hund, och hoppas att allt blir bra.

Vägg ordet var jättefint, verkligen en bra ide att använda sig av två olika fonter. Jag har en projektor som jag kan koppla till min bärbara dator, tror du att det är enklare, alltså skriva ordet jag vill ha och sedan bara projektera upp det på väggen och ta en blyertspenna föra att göra konturer.... eller är det enklare med karbonpapper?

Vad använde du för svart penna? Bara en tuschpenna eller var det målarfärg? Dottern har ju mängder av tusch så det skulle ju vara enkelt..... ursäkta alla frågor, hoppas du orkar svara.

Våra sovrum skiljer sig väldigt mycket åt, men jag tyckte ändå att ditt var supercoolt!

Kram L