torsdag 26 juni 2008

Vintage bilder

Nu har jag fått tips på hur man får över fina bilder på tyger. Tack så jättemycket Terese med bloggen http://inrestil.blogspot.com Jag har också letat efter fina bilder på nätet och har hittat en bra sida där man får hämta hem bilder gratis:) Några av bilderna som jag kommer att använda mig av har jag lagt in nedan.
Jag har nu inhandlat färg för att måla min skänk jag köpte på blocket. Känns lite nervöst innan jag har påbörjat målningen eftersom jag inte vet hur färgen ser ut på möbeln. Jag köpte en vit bruten färg i färghandeln men det är så svårt att se på en liten bild hur det kommer att bli på skänken.
Om någon vet någon annan sida på nätet som har fina bilder så tar jag tacksamt emot förslag.
I sommar kommer det troligtvis att bli en bloggträff i Gävletrakterna. Om det är några som är intresserad av att vara med så hör av er. Anna som har bloggen www.levinda.blogg.se kommer också att vara med. Hon har en hel del bra tips på inredningsaffärer som vi kommer att besöka. Lovade jag för mycket nu Anna?:)


Foto: http://www.art-e-zine.co.uk/vintageresources.html

Kram Anette

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag letar också info om hur man gör för att hitta fina foton som man får använda och göra bilder som man kan trycka på tyg.Ett problem jag stött på är att en bild som man kopierar från nätet blir så liten när man öppnar den i ett bildprogram.Dina bilder var så fina och i bra storlek. Hur gör du. Tacksam för hjälp.Monica

Mirabell sa...

Hallå!

Vilken sida hittade du dom fina vintagebilderna om man får fråga? Tänkte göra fina julkort nämligen =)

junhe sa...

jag googlade på vintage bilder och fick fram: vintage resource, den sidan hade mycket fint vill jag lova =) det var längesedan man var på bloggträff, alltid kul att träffa "likasinnade". beroende på vilket datum det blir skulle jag vilja vara med (bor i svärdsjö/falun). hör gärna av dig för mer info =)
mvh junhe-mangelboden