lördag 21 juni 2008

Flyttdags?

Allt oftare på senare tid har jag kikat in på Hemnet och tittat efter hus. Jag har i stort sett alltid bott på den ort jag gör och är sugen på en förändring. Jag har kikat på hus i Gävle och i ett område som kallas Nynäs. Några hus som nyligen såldes var det mycket nära att jag gick på husvisning på. Husen i detta område är ganska stora, och vi som bara är tre hemma. Men vad gör det, jag gillar när det finns utrymme omkring mig. Denna inspiration har jag fått sedan jag var på en fest hemma hos en av mina arbetskompisar. Hon bor i en stor villa från 1920. Högt i tak och gamla möbler. Lister vid golv och tak som är flera decimeter breda. En lagom stor tomt att hålla ordning på men ändå så nära stan. Min man vill hellre att vi ska köpa en lägenhet i stan men det vill inte jag. Jag har bott i lägenhet en gång i livet och höll på att bli tokig. Jag vill kunna ha det tyst omkring mig när jag känner för det inte höra någon som har tv:n på högsta ljudet eller någon som alltid har träskor på sig inomhus. Ännu mer nspiration till detta fick jag när jag såg huset jag visar bilder från nedan. I och för sig är denna tomt väldigt stor men kolla in huset! Vilket hus! Helt enormt fint, jag blev kär.


Ha en bra kväll. Imorgon ska jag återigen till Stockholm, var ju där förra helgen också, och inhandla varor från Blocket. Min son ska ha en spis och diskmaskin och jag ska handla en gammal skänk som jag ska måla vit.
Kram Anette

8 kommentarer:

Inspiration i vitt sa...

OJoj vilket vackert hus förstår att du skulle vilja ha det huset.

Köket i den lilla stugan blev såå bra kanon snyggt.

Och ditt väggord var så otroligt snyggt passade jätte bra där hos dig,verkligen.
Kram på dig /Ingela b.

Anna sa...

Oj vilket jättefint hus, det skulle jag med vilja ha!!!

Jag och sambon letar också hus i Gävletrakten men än har vi inte snubblat över drömhuset :). Vi har varit på några visningar men det har inte varit så att vi gått vidare.

Vi bor i lägenhet nu och jag blir tokig på att inte ha en trädgård att gå ut i, skog i närheten, tyshet och större utrymmen. Men lägenheten vi bor i nu är väldigt bra planerad och vi trivs otroligt bra, så för att bo i lägenhet så har vi bästa möjliga stället att bo på!

Ha det så kul i Sthlm imorgon!

Anna sa...

Glömde bara säga att det är helt okej att du länkat till mig, det gör mig bara glad att du gillar min blogg :)

Imorgon ska jag packa inför semestern och sen bär det av på måndag. Första stoppet är Öregrund. Där kommer jag säkerligen hitta nåt, det finns en urmysig heminredningsbutik där :)

Vi hörs väl igen när jag kommer hem!

kram på dej!

Tjohalia sa...

Svar: Det är okej, blev jätteglad att du ville länka till mig :) Kram Sandra

Malin sa...

Wow vilket drömhus! Hade man varit rik, så kunde ma ju slagit till:P Ser dyrt ut:P Kram

Strandviks-Villan sa...

Vilket härligt hus!! Trädgården gör mycket för helheten också.
Kul med en son som är intresserad av inredning, han får ett tufft hem.
Ditt väggord är superfint!! Har du designat det själv?
Må så gott!

Anonym sa...

Jisses vilket underbart hus... jag skulle gärna flytta in där :)

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色