fredag 18 juli 2008

Blocket

Visst är det väl tur att Blocket finns? Vet inte om det är ett beroende men flera gånger om dagen kikar jag in på Blocket för att se om det finns något fint att fynda. I morse hittade jag en skänk i ek som damen endast ville ha 450 kr för. Eftersom hon inte heller bor allt för långt bort ringde jag för att kolla om skänken fanns kvar. Hon skrattade och sa att hon inte trodde att annonsen hade kommit ut ännu. Yes tänkte jag, då finns den kvar. Damen var mycket trevlig och höll skänken åt mig och i morgon ska jag och mannen åka och hämta den. Mannen blev väl i och för sig inte allt för glad att behöva åka tidigt på morgonen för han ska börja jobba redan kl. 12.00 sen. Men jag kom med den supersmarta idéen med att vi kan passa på att svänga in på Jula och köpa en piltavla på en gång. Vi ska nämligen ha en stor fest här hemma och då skulle det passa bra med lite lek för de vuxna pojkarna. Brukar alltid gå hem med pilkastning.

Lägger ut en bild på min blivande skänk. Självklart ska jag måla den vit. Måste i morgon på eftermiddagen åka och köpa mer färg för nu har den tagit slut. Allt som kommer i mina händer blir just nu vitt, vet inte om jag har fått vitt på hjärnan. Jag har också en tanke att jag vill byta ut de gulfärgade glasen i dörrarna till genomskinliga och sedan sätta vita kryss i rutorna. Vad tror ni om det? Jag tror det skulle bli supersnyggt. Min man brukar ju läsa min blogg så till honom säger jag: fundera älskling på hur man kan göra, för det blir ju du som får stå för snickrandet:)


Foto: Blocket
Ha en skön helg.
Kram Anette

6 kommentarer:

PiaMaria sa...

Herredumildetider....den är SÅ snygg!!!
Vilket fynd!!!

Mera bilder av projektet vill vi se!

Kram PiaMaria

Malin sa...

Ja blocket är bra...där hittar man mycket snyggt!!!

Jag är mycket nöjd med det gråa. Hallen blev en helt annan. Kram

Anna sa...

Vacker skänk! Påminner om en skänk jag har i min hall, det har både en under och överdel som den här, så fint! Min skänk är grå-blå och jag gillar den skarpt! Fick den också för en billig peng, 500:-. Sånna ggr är man otroligt nöjd, hittade också min på Blocket...hihi! Jag kikar faktiskt också in på Blocket flera ggr om dagen, man vill ju inte råka gå miste om nåt inte :)

Jag tror att din idé om dörrarna är en superbra idé, låter jättevackert!

Kram å ha en fortsatt trevlig helg!

Malla sa...

Blocket är fantastiskt!! Den kommer bli finfin när du är klar med den.

Jennyshemochharmoni sa...

Grattis till fyndet! Vad kul det är när man hittar ett fynd på blocket, det är en kanonsajt :) Ta kontakt med Himlen runt hörnet och kolla med dem, de är supertrevliga! Blir inte alls förvånad om de fixar det åt dig.Är dock inte säker på att de finns kvar, jag köpte dem innan sommaren. Jag håller en tumme! :) KRAM!

Hannahs bod sa...

Hej!! Vilket kanon skåp, kommer att bli super när du målat det...vitt...vitt...vitt.

Kramar Hannah