söndag 20 juli 2008

Tiden går

i en rasande fart. Känner att jag inte riktigt hinner med. Började räkna idag och i morgon är det precis tre veckor tills jag börjar jobba. Då börjar HÖSTTERMINEN. Kan ni fatta? Det var den sommaren det. Vart tog den varma sommaren vägen med sol och bad och slappa dagar. Ja, slappa dagar kan jag inte klaga på. Jag har hunnit med massor av pyssel och målat en hel del möbler, vilket jag inte alls hade hunnit med om jag hade jobbat. I går var jag och mannen och hämtade skåpet jag visade i förra inlägget. Idag har jag slipat och grundmålat det en gång. Hoppas att jag hinner måla det två gånger till imorgon och att det då blir klart. Vill så gärna börja pyssla och dona och få det klart. Har under flera veckor nu målat möbler så det har inte blivit mycket städa inne kan jag säga. Jag har målat och haft möbler stått både i hallen, köket och vardagsrummet. Ingen här hemma har klagat, kanske för att de nu sluppit höra mig tjata om att det är stökigt och det är dags att städa. Det är ju jag själv nu som har stökat till så jag kan ju inte skylla på någon. På fredag ska vi ha fest här hemma så då ska allt vara klart. Ska bli så skönt att sista veckorna bara göra ingenting på semestern. Jo, Barcelona blir det ju.
Har tyvärr inga foton att visa idag men hoppas på att kunna visa foton på skåpet imorgon. Ska då också visa kort på mitt rumsbord som nu är färdigmålat.
Nu är det sussa sängen som gäller.

Kram Anette

5 kommentarer:

Drömrum sa...

Jag började jobba idag... kändes lite tungt faktiskt... Ångesten ger vika efter första arbetdagen tack och lov. :-) Sedan känns det som vanligt igen...
Barcelona låter underbart!
Kram
Helen

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Helt enig - dagene og sommeren flyr av sted. Vi rekker knapt stoppe opp og nyte dagen før den er over.

Gleder meg til å se det ferdige skapet ditt.

Klem fra Marit

PiaMaria sa...

Tre veckor? Jag börjar jobba redan nästa vecka...tycker att börja ett tag innan de nya eleverna kommer.

;o)

Pia

Malla sa...

Oj då, jag har inte ens haft semester än..
Fast jag som jobbar i klädbutik ser nya höstplagg redan nu så det blir lite konstigt när solen gassar på utsidan=)

StrandviksVillan sa...

Ojdå! Skylten - supersnygg, runda bordet - ännu snyggare, skänken - snyggast!! Tror det blir riktigt bra med kryss i rutorna och VIT färg!

Ja, vart tog sommaren vägen...? Typiskt här hos oss är att det blir varmt och fint då skolorna börjar igen (i år redan 12.8, alltför tidigt!)