måndag 7 juli 2008

Målning

Här i Uppland är det mulet och kallt idag. Vad passar väl bättre då än att måla möbler? Jag köpte en skänk för inte så länge sen som är av ek. Jag målar den vit och kom på att när jag ändå håller på så kan ju lite mer möbler få bli vita. Vet inte vad som hänt men jag är inne i en period då jag vill ha mycket vitt, kan det bero på all inspiration från alla bloggar kanske? Jag har ett bord som min dotter har haft till sminkbord i sitt rum som också får bli vitt. En byrå som jag köpte på annons för säkert ett år sen får också lite ny färg. Byrån vet jag egentligen inte var jag ska ställa men någonstans får den säkert plats. Annars får jag väl sälja den. Ska på bakluckeloppis på lördag och sälja en hel del. Vi bodde tidigare i ett stort hus och hann under dom 12 år vi bodde där samla på oss massor med grejor. Nu bor vi mycket mindre och har dessutom inget förråd, vår dotter bor där, så hela garaget är fullproppat med saker vi inte använder. Vi ger bakluckeloppisen en sista chans på lördag sedan skänker vi övriga saker till Röda korset.Foto: Privat
Eftersom man inte ska måla över grundfärgen på 18 timmar får jag gott vänta tills imorgon då jag ska måla med den vita färgen. Är lite spänd på om den blir bra. Sa till på färghandeln att jag ville ha en vit färg men inte så kritvit. Fick då en färg som dom kallade för Karlssonvit. Nya bilder kommer imorgon på förhoppningsvis en fin vit skänk.
Kram Anette

10 kommentarer:

PiaMaria sa...

Tack att du hälsade på hos mej och sade hej, annars hade jag inte funnit denna UNDERBARA sida Anette!!

Dina tavlor är SÅ snygga...(och jag har en ny text till dej..mitt motto
"Fare bella figura" =skönhet framför funktion på italienska...)

Om det passar dej vill jag gärna linka dej på min sida (bara K kommer tillbaka och visar mej hur man gör...)

Kram PiaMaria

Vita ljuva tankar sa...

Oj vad du målar! Dina tavlor var så superfina!

Kram

Hannahs bod sa...

Hej Hej!!
Kul att du kikade in till min blogg, och TACK för allt det vackra berömmet från dig. Jag är också inne i någon vit period just nu och håller på att målar kring lite här och där. Jag målar också tavlor, jag målar i akryl och jag håller med dig att timmarna bara flyr. Må såå gott!!
//Hannah

Mamma med mera sa...

Vilka otroligt fina tavlor du gör!! Ha det så bra! Kram Pernilla

Kamomilla sa...

Jättefina möbler, så det kommer säkert att bli supersnyggt !!

Liza i pepparkakshuset sa...

Ska bli spännande att se hur dina möbler blir...ser lovande ut :)

Låter kul med bakluckeloppig skulle själv vilja gå på en sådan..

Kram Liza

Sandra / Vit design sa...

Vilket härligt målarprojekt! Det ska bli kul att se slutresultatet, kram Sandra

Leva som jag sa...

Åh va härligt det ser ut. Målar också fast i barnrummet, Fräschar upp lite gamla möbler,
ha det så fint
kramar Malin

Camillas nya hem sa...

Vad spännande, det ser ut att bli jättebra för det är riktigt fina möbler! Ska bli roligt att se det färdiga resultatet! :)

Tingeltangel sa...

Vad flitig du är. Det ser ut att bli superbra oavsett om det är tavlor eller möbler som du målar. Önskar att jag hade tålamodet.