lördag 5 juli 2008

Graven

För ganska länge sedan lovade jag att lägga ut några bilder från min sons gravplats. Jag har medvetet väntat på detta eftersom det känns lite väl privat eftersom familjens hela namn nu kommer ut. Jag känner mig ändå mogen för att göra det och är stolt över min sons gravsten. Vi letade och letade för att hitta den rätta gravstenen och till slut fann vi den hos en firma i Stockholm. Mannen som har ristat in Robins ansikte i stenen är så otroligt duktig. Stenen som ni ser på bilden är den andra stenen vi fick. Den första stenen var det så mycket misstag och missförstånd på så den ville vi inte ha. B la så var det inte Robins egen handstil utan en skrift från datan från vem som helst. Namnet och året på stenen var också blandat med vanliga siffror och med romerska siffror. Även denna gång blev inte allt rätt men vi godtog ändå jobbet annars hade han inte gjort någon sten till oss och det är en ganska unik sten som jag inte kan få tag i någon annanstans. Robins namn skulle egentligen ha skrivits med liten text och skrivstil men men, nu är det som det är.


Foto: Privat

Jag har nu de senaste dagarna haft fullt upp med att måla tavlor. Det är så himla kul, jag kan sitta i timmar och tiden bara rinner iväg. Tur att min man jobbar hela helgen, då slipper jag ha dåligt samvete för att jag inte är social. Imorgon lägger jag ut några foton från mina nymålade tavlor.

Ha en fortsatt skön lördagskväll. Jag ska måla bara lite till:)

Kram Anette

6 kommentarer:

Anna sa...

Vilken jättevacker gravsten-verkligen speciell. Härligt foto på din son, han ser så glad ut :)

Kram!

White Season sa...

Hej, Jag har inte varit vid datorn på ett bra tag känns det som, mycket jobb in i det sista....men nu äntligen semester :-) Dock lite som skall fixas här hemma och väskorna ska packas och i morgon söndag åker vi iväg...ska bli så skönt att få lite ro i själen... Och få lite ny inspiration.
Tusen tack för utmärkelsen, så gullig av dig, blir verkligen jätte glad att även jag kan ge lite inspiration..
Gravstenen var så fin, och din hund var ju ursöt, nu är de är tillsammans bland molnen och finns med er varje dag!
Tusen kramar och ha en skön semester, är tillbaka om någon vecka igen, ta hand om dig! Kramar Malin

dahlarna sa...

Vilken JÄTTEVACKER gravsten! Och sååå PERSONLIG! Verkligen ett fint minne att besöka! Tänker på dig! Kram!

svartataket sa...

Den var jättefin! tack för att vi fick se den.
KRAM

Granne med Selma/ Selmas granne sa...

Modigt av dig att visa något så privat som er sons gravsten! Men det är väl det vi mammor och pappor ska vara... modiga... Modiga nog att alltid stå upp för våra barn om de så lever eller är på något annat ställe. Död blir man först när man är bortglömd...
Du är nog en underbar mamma!
Kram Sussie

PiaMaria sa...

Tack Anette för att du ville visa den till oss. Den är underbar! Min äldsta, han jag kallar R på bloggen heter också Robin, det är nog det vackraste namn som finns.....

kram PiaMaria