onsdag 23 juli 2008

Nu kommer bilderna

Min dotter kom hem tidigare än väntat från stan, glad är jag för det, och nu har hon hjälpt mig att överföra korten. Jag tar mina kort så att ni ska se så lite som möjligt från mitt hem eftersom jag är mitt i en förändring av hemmet och har en blandning av modernt och nytt, huller om buller. Visst kan det också vara charmigt men inte som det ser ut just nu. Man kan blanda så att det ändå passar ihop i olika stilar men hos mig just nu gör det absolut inte det.


Bordet som det såg ut då jag köpte det.


Målat och klart. Blev en viss skillnad eller?
Duken köpte jag på Indiska. Det var fyra stycken/förpackning lika stora men i olika mönster, alla i blått och vitt för 49 kr.
Fatet är ett nytt fat i gammal stil. Inköpt på Coop för några veckor sedan. Snäckorna runt ljusen är från vår resa i Thailand.
Silverljusstakarna är köpta på en loppis för 10kr styck.
Skåpet som nästan är klart. Jo, nu är det klart, min man har hjälpt mig att skruva fast alla lås och beslag. Nya foton på hela skåpet får ni se i morgon.
Foto: Anette

Nu ska jag fortsätta städa och fixa. Mycket att göra till fredag då vi får hit 30 personer på grillning och poolparty. Vilken tur att sommaren har kommit:)

Kram Anette

4 kommentarer:

Sand mellan tårna sa...

Men.... vad nfiken jag blir på skåpet, det lilladu visar nu är ju så himla snyggt mot hur det såg ut några inlägg längre ner, är verkligen nyfiken på om det blev kryss eller vad mannen sa! hihi, bordet var jättefint också, och jag är väldigt förtjust i snäckor jag med.... egenplockade är bäst!

Kram L

Anna sa...

Åh va vackert bordet blev, verkligen superfint!! Ska bli spännande att se hur skåpet ser ut, på den halvfärdiga bilden ser det ju redan kanon ut så snyggt det ser man ju att det blir :)

Najs med poolparty, låter hur kul som helst! Och tur med vädret också!

kram

Ängladoft & Dockor sa...

Vad fint bordet blev, jag stod för ett par veckor sen och tittade på ett sådant bord på en loppis. tyvärr har jag ingenstans att ha ett sådant bord.
Men fint bord är det.

Maria sa...

Så fint bordet blev. Det är märkligt hur snyggt det är med vit färg! Gillar verkligen inredningen i ditt hus, du har en känsla för detaljer.

Såg att du är lärare (??elr var det en annan blogg, i så fall ignorera detta). I så fall är vi kollegor...även jag är lärare nämligen ;)