lördag 26 juli 2008

Sol, bad och inredning

Vad kan bli bättre om inte värme, sol, bad och massor av inredning. Har varit och shoppat nu när det är rea överallt. Gick i Gävle på Drottninggatan där de har massor av inredningsaffärer. Köpte två kuddar av märket Serholt. Så bra när det är halva priset. Har också målat klart mitt skåp, men har också köpt ännu ett nytt skåp som jag nu ska börja måla på måndag. Köpte ett hörnskåp på Röda korset som hade kostat 2000 kr och som nu var nedsatt till 500 kr. Det får ni se när jag har målat klart.

Idag ska vi på bröllop, närmare bestämt om en och en halv timme. Sitter i en blöt bikini och skriver detta nu, har precis tagit ett dopp i poolen. Det är 25 grader i poolen nu så det var lagom temperatur för mig att bada i.

Foto från hallen sedan jag målade skänken.


Skåpet färdigmålat som nu står i vardagsrummet. Vi har ännu inte beställt nytt glas till dörrarna, det får bli till hösten.
Två fina vaser som jag köpte på en inredningsbutik för 79 kr tillsammans.
Denna lilla glaskupa köpte jag för 59 kr.
Jag gjorde små gipshjärtan och skrev mina barns initialer på.
Vardagsrummet med nya sofforna och bordet. I höst blir det omtapetsering eftersom vi nu har en mer romantisk inredningsstil.
Några tavlor som jag har målat. HOME bokstäverna är i järn.
Serholt kuddfodral.

En liten hörna i hallen. Filten ska bytas ut mot annan ljusare men eftersom soffan är vit och vi skulle få hem massor av småbarn tog jag det osäkra före det säkra och täckte över den. Skylten HOME sweet HOME har jag målat och är så nöjd med. Ska nu göra en på beställning också, roligt när andra tycker om det man gör.
Foto: Anette
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg på bröllop.
Ha en skön och varm lördag.
Kram Anette

6 kommentarer:

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Du verden så fint det er blitt hjemme hos deg. Jeg sitter bare her og gaper! Du må være veldig glad i å pusle med alt mulig. Vakkert ble det.

Klem fra Marit i sommervarmen.

Maria sa...

Glaskupan med de små gipshjärtarna var ljuvliga!! VAd har du använt för form?? Blev sugen att göra något liknande...

LillaFlisan sa...

Vilka fina bilder!
Jag tar gärna din bild om att stoppa barnövergrepp till min blogg!
(om jag kan klura ut hur man gör;))
Flisan

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Hei igjen

Takk for alle gode ord på bloggen.

Joda, vi er veldig fornøyd med terrassen vår. Den stor og vi har god plass på den. Handyman har snekret to gode sofaer som vi sitter på. Jeg kjøpte inn to madrasser (75x200 cm) som vi la oppå. Så kjøpte jeg de største putene de har på Ikea (70x70) som utgjør ryggputene. Enkelt og billig.

Sofaen skal males hvit neste år slik at de matcher bordet. De er laget i trykkimpregnert materiale og da kan man ikke male dem før det er gått ett år. Men jeg er tålmodig jeg ;-)

Klem fra Marit

pia sa...

jobbigt fint ni har;)
KRAM

Anonym sa...

Är de där två Lack-hyllor från Ikea?