måndag 28 juli 2008

Hösten och tapeter

Mitt i sommaren går jag och funderar över vilka tapeter jag ska välja att tapetsera vardagsrummet med. Jag är inne på att ha en randig tapet. Om den ska vara i vitt och beige eller vitt, beige och blå kan jag inte bestämma mig för. Har sett att Ralph Lauren har en massa tapeter som är sååå snygga. Väljer jag en i endast vitt och beige kan jag kombinera med många andra färgen än om jag väljer en med blått i. Samtidigt vill jag ha lite färg också. Varför ska det vara så svårt att välja? Vet inte heller om jag ska ha en fondvägg eller om jag ska ha randigt i hela vardagsrummet. Vad tycker ni? Har ni några förslag på hur jag kan tapetsera i mitt vardagsrum? Inlägget innan detta visar hur det ser ut i vårt vardagsrum just nu. Nedan kommer lite tapetförslag från Ralph Lauren.

Denna sista tapet är från Sanderson.
Foto: www.engelskatapetmagasinet.se
Det blev ett sent inlägg idag. Jag har slappat och solat hela dagen. Gäster kom det också i två omgångar så lite fika blev det också. Har nu solat så jag har grunden i solbränna till torsdag då vi åker till Barcelona. Ska bli så himla skönt.
Kramar Anette

9 kommentarer:

Hallakulle bygger bo sa...

Tack för dina vänliga ord! Färgen kostade 40 kr burken. Jag antar att det är mycket färg kvar i burkarna så nu måste jag hitta fler saker i hemmet som jag kan göra gröna ;)

Jag gillar dina möbel-makeovers! Tänk vad lite färg kan göra!

Iris sa...

vilka fina tapeter! Detta är mitt första besök hos dig också och nu ska jag titta vidare, här verkar finnas massa kul läsning ju :) Jag återkommer absolut.

Ha det bra!

Ängladoft & Dockor sa...

vore jag som du .
skulle jag ta vitt och beige i rummet för att kombinera med färg på kuddar och sånt istället.

Annica sa...

Första gången jag är här! Vilken inspirerande blogg! Jättesnygga tapeter! Du ville ju ha lite förslag: varför inte vitmålad pärlspont från mitten av väggen och ner och en av de blårandiga tapeterna upptill? Väldigt fräscht!

Graadskan sa...

Jag tycker nog att du ska välja en vit/beige. Lättare att ta in fler färger på textil, mattor m.m.
Tror det håller bättre i längden...
Väldigt fina tapeter allihop dock!

Kram Camilla

Från A till O med Jenny sa...

Vad kul att jag hittade till din härliga blogg...här tittar jag definitiv in igen.
Jag hade valt en tapet med lite mer färg om jag skulle ha en fondvägg och de mer neutrala om jag skulle tepetsera hela rummet.

Hem och Lycka sa...

Den första tapeten är min favorit, älskar New England och randigt men om du är rädd för att det ska bli för mycket röstar jag för nummer 4. Lycka till! kram

StrandviksVillan sa...

Jag gillar mest den fjärde tapeten, med vit botten och olika breda beige ränder!

Hoppas ni har en underbar resa!

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色