tisdag 15 juli 2008

Målning av skyltar

Foto: Privat


När jag och min man städade och rensade garaget i helgen hittade vi två brädor från Ikea. Hade väl antagligen tänkt haft dem som hyllor tidigare men inte nu längre. Jag tog in dem och målade dom med samma färg jag har haft till möblerna, vit alltså. Hittade sedan på lite olika ord och citat och valde att börja med Home sweet home. Det som saknas på skylten är två hål som min man ska få borra så att jag kan fästa ett snöre så att man kan hänga upp tavlan på väggen. Tror att ett tjockare snöre passar bra, blir lite mer dekoration i den nu ganska "rena" tavlan. Är det någon som har några bra förslag på mer att skriva på liknande skyltar? Jag har tänkt på Välkommen, All you need is love, Carpe diem, och Love.

Inlägget blir kort idag för nu ska jag fortsätta att måla en stor tavla och en skylt till.

Kram Anette

12 kommentarer:

Sand mellan tårna sa...

Det blir ju supersnyggt! Målar du med pensel och karbonpapper? Dets er så proffsigt ut, eller använder du penna? (frågade ju om tavlorna förrut) är det på samma sätt?

Du är jätteduktig!

kanske orden välkommen, gone fishing, kanske en skylt att hänga på dörren med texten, är vid poolen... fast kanske på engelska... Jättefint blir det!

Kram L

Maria sa...

hej.
hittade hit via en annan inredningsblog. mycket fint, bra idéer och fina bilder var det här. återkommer gärna!
trevlig sommar!
/maria

Hannahs bod sa...

Hej!! jätte fiiin skylt och jag tror att det blir bra men grövre snöre att hänga upp skylten i.
Må gott Hannah

linnea-maria sa...

Kul att du kikade in hos mig. Skylten är superfin. så snygg med fontblandningen. Åh lyxigt med en pool!!!Då kan ni ha poolparty varma sommarkvällar.
Jag använde älggräs i min saft istället för fläder, eftersom jag bor lite norrut. Men receptet är taget från ett gammalt lantlivsnummer men jag bytte ut flädern mot älggräs och lade till en lime. /linnea-maria

Camillas nya hem sa...

Snyggt, vad duktig du är! Måste vara jättekul att kunna skapa nåt sånt fint, jag har nog tummen på tok för mycket mitt i handen för att klara av nåt sånt. :)

Du kanske kan ta ett citat från en film eller låt som du gillar? Det blir personligt och bra tycker jag!

Hoppas du får en supertrevlig dag!

Monolilith sa...

Jättefin skylt!

Sara sa...

Amor vincit omnia eller på svenska, kärleken övervinner allt, är ett favoritcitat hos mig. Fin skylt!

Anna sa...

Åh va fint, nu har vi nästan likadana väggord på planka...hihi!! Det är ju såå roligt att måla och skriva :)

Ser fram emot fler pysselbilder från dig framöver :)

kram!

Villa elva-kulla sa...

Detsamma...
Toppenmysig blogg.
Ha de gott!
/ Jennie

Malla sa...

Oj, vad duktig du är! Det blev kanonsnyggt! Hur gör du brädorna, ser så snyggt och bra ut. Skriver du för hande eller har du nåt bra knep?!

Tjohalia sa...

Vilket fin skylt du har gjort! Kram Sandra

Carina sa...

jättefin skylt, jag har också provat på att göra skyltar med text.Skriver du på fri hand med pensel eler penna.Jag använder karbonpapper och penna sandpapprar sedan lite över texten så den ser lite "shabby" ut.Ska visa den på min blogg så småningom.
Carina