onsdag 9 juli 2008

Jag har blivit kär

i ett hus jag inte kommer att köpa men som jag definitivt kommer att ta efter inredningsstilen med. Mer om det lite senare i detta inlägg.

Idag har jag, mannen och vårt extrabarn, vi är kontaktfamilj, varit i Öregrund. Jättemysigt samhälle med massor av fina hus. Öregrund ligger så fint med vattnet och båtarna intill den lilla shoppinggatan. Tyvärr var inte vädret det bästa så vi tog båten och åkte över till Gräsö. Varken jag eller mannen har varit där tidigare så vi passade på med denna lilla tripp. Vi åkte så klart med färjan över och när vi väl var på ön visste vi inte vart vi skulle åka. Vi körde och körde och vägen var lång och en himla massa skog. Vi åkte ca 2 mil på detta sättet och till slut gav vi upp, vände och åkte till en camping i närheten av där färjan är. Där stannade vi och åt lite mat och vårt extrabarn fick leka en stund vid lekparken. Eftersom vädret inte blev bättre utan det småregnade hela tiden så åkte vi hemåt. Vi stannade till på två loppisar och där hittade vi en del saker. Ska visa det i ett senare inlägg.

Igår kikade jag runt på Hemnet och hittade min dröminredning. Sparade så klart alla bilder på min dator för att kunna gå tillbaka och titta och bli inspirerad. Lägger ut några av bilderna nedan så får ni se vad jag har blivit kär i.
Ljust och fräscht men ändå lite upplivande färg som inte alls stör. Själv älskar jag vitt och rött och dessutom med stjärnor.


Tapeten gillar jag jättemycket och har nu bestämt mig för att tapetsera den i vårt vardagsrum. Även min man gillade den så det är ju bara att passa på:)

Foto: www.hemnet.se

New England stil ända ut i gästrummet. Så fräscht, jag vill också haaaa!

Nu ikväll har jag målat mina möbler igen, en fjärde gång. Himla fint blev det och imorgon då färgen har torkat ska jag fixa och piffa sen får ni se bilder.

Kram Anette

5 kommentarer:

Sand mellan tårna sa...

Jag blev just kär i samma som dig!!! Wow... fanns det fler bilder? Kanske du vill maila mig länk? (om det fanns fler alltså) Synd på det dåliga vädret =( hoppas ni hade en fin dag ändå.

Den tapeten var så snygg, den randiga, vet du märke på den? Eller har du tips på kollektioner med randiga tapeter? Jag söker efter en blå/vit randig, men dte är så svårt att hitta. Tyvärr.

Kram L

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Hei Anett

Dette var fine bilder, og jeg forstår veldig godt at du liker dem. Er veldig glad i fargene selv, det er så lekkert. Tapetet har jeg vurdert selv på soverommet ;-).

Ha en fin dag, kjære du.

Klem.

Huset i skogen sa...

Skjønner at du ble glad i dette, for det var nydelig! Veldig behagelige og fine farger.
Ha en fin dag!

BlomsterDesign sa...

Åå så härliga bilder, förstår att du fastnat för dem =)

kul att ni va i Öregrund, visst är det underbart där? i alla fall när det är sol och fint väder.. finns jätte små mysiga ställen på gräsö att besöka men det är inte det lättaste att hitta till dem om man inte vet vart dem ligger tyvärr, inge bra skyltat där ute.. .

vart i uppland är det ni bor? tror jag inte riktigt fått kläm på det..
Kram elli

StrandviksVillan sa...

Åh hjälp, jag föll också totalt för detta hem!! Helt min stil och mina färger, den beige-randiga tapeten är väldigt lik vår i allrummet och där ska jag plocka in accenter i rött och blått.