tisdag 8 juli 2008

Hur smart är jag

på en skala 1-10? Troligtvis ligger jag inte ens på ettan idag. Har fortsatt att måla mina möbler idag. Målar två gånger till och börjar bli väldigt irriterad. Jag köpte färgen på en färghandel och då tycker man ju att färgen ska vara av kvalité. Trots att jag nu målat 3 gånger så gulnar färgen och ekskänkens mörka färg tränger igenom. Känner hur humöret sjunker och börjar ladda för att åka tillbaka till affären och klaga. Tycker ändå att själva färgen är fin och den är lätt att måla med. Inte så där klibbig och tjock som vissa färger är. Tittar på målarburken för att se om jag kan hitta något nummer så att jag kan få tag i en lika fin färg hos någon annan färghandel. Vad ser jag då? Jo, på burken står det grundfärg. Jag har alltså tagit fel burk då jag idag har målat och har alltså grundmålat mina möbler tre gånger!!! Shit också. Jag som ville vara klar med detta idag. Det blir alltså till att fortsätta måla imorgon, men då med den rätta färgen.
Det blir alltså inga bilder från mina möbler idag, vilket jag lovade er igår. Jag lägger istället ut en bild på en ny tavla jag har målat men den är inte riktigt klar ännu. Cirkeln ska målas lite tjockare och med en passare så att det blir en cirkel och inte som nu, något vågigt. Tavlan med stjärnan på har jag nu målat med skarpa linjer runtom och jag tycker att det blev bättre än innan.Foto: Privat
Ha en bra kväll. Nu ska jag påbörja en ny tavla med elefanter på, undrar hur dom blir?
Kram Anette

4 kommentarer:

Mamma C sa...

Tack för titten inne hos mig. Vilka fina tavlor du gör.
Kram Mamma C

Sand mellan tårna sa...

Dina tavlor är helt underbara!!!!! Så jobbigt med grundfärgen..... man kan ju bli galen av sånt!

Jag tror att jag vet vart du bor nu.... jag skriver ju helst inte ut vart jag bor i bloggen, men kika på mina bilder så vet du nog eller hur! (Speciellt dagens bilder)

Hittar ingen mailadress på din sida, annars kan jag maila dig lite top secret information.... hihi

Kram L

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Hi hi... det er fort gjort å ta feil når man blir litt ivrig. Møblene dine har iallefall blitt grunnet godt, så trøsten må være at du kanskje rekker med ett strøk maling ;-)

Tavlene dine er helt knallfine! Veldig bra.

Også MÅ du vise bilder av tavler med elefant på - det er faktisk ett av mine favorittdyr, nest etter hund ;-)

Ha en fin dag, ute eller inne, godt eller dårlig vær!

Klem.

Tjohalia sa...

Så det kan gå, jag skulle lugnt ha kunnat gjort samma misstag. Det ska bli kul att se hur det blev.

Svar: Oj vilket projekt det blev för dina vänner. Vad bra att det blev fint i slutändan. Kram Sandra