torsdag 3 juli 2008

Utmärkelsen skickas vidare


Efter att vi hämtat soffan igår hade jag fullt upp med att få ordning i vardagsrummet så därför hann jag inte skicka denna fina utmärkelse vidare. Jag har nu bestämt mig, det är ju inte lätt, med tanke på alla fina bloggar som finns. Jag valde ändå ut dessa fem för det är dessa jag först går in och besöker då jag surfar runt på bloggar. Alla bloggarna har jag fått inspiration från och speciellt från bloggen Som mine dager er har jag fått så mycket fina kommentarer och tröst från då vår älskade Nicke dog. Övrig bloggar är såna som jag går in och tar inspiration från nu när jag förändrar mitt hem till ett mer ljust och romantiskt hem.Ha en bra dag. Här skiner solen och det är varmt i luften så för mig blir det en dag vid poolen.

Kram Anette

3 kommentarer:

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Kjære deg.

Jeg kan ikke annet enn å bøye meg i støvet og takke deg så meget for denne fine awarden. Og ikke minst takker jeg for varmende omtale på bloggen din.

Du er et godt menneske du også, Anette, og jeg er glad for at jeg fant deg her inne.

Klem.

Mange klemmer fra Marit

Camillas nya hem sa...

Tack så mycket för utmärkelsen, jag blir både generad och överlycklig! :)

Idag skiner solen här med, underbart!

Hoppas du får en toppendag!

Sand mellan tårna sa...

Tack så jättemycket för utmärkelsen vännen!

Hoppas du mår bättre snart, du får tänka precis som du skriver att de har träffats i det gröna och busar med varandra... väldigt fint skrivet.

Har precis kommit hem från Stockholm och lagt barnen, det blir inget inlägg hos mig ikväll, men imorgon skall jag nog kunna uppdatera med några fina fynd....

Kram L