måndag 14 juli 2008

Trädgården

Ja, det är ju inte direkt mycket till trädgård. Vi bor i kedjehus och tomten är liten. Mindre blev den sen vi byggde poolen men det tyckte vi att det var värt. På vår baksida finns ett grönområde så om vi har mycket folk hemma och vill spela tex kubb kan vi använda det området. Vår gräsmatta ser helt bedrövlig ut sedan våra hundar har grävt massor av gropar. Just nu är vi i full färd med att göra i ordning runt altanen. Min man ska täcka för poolen (inte i så klart) med virke och mot virket ska vi fylla ut med jord. Jag ska sen plantera fina rosor, barrväxter, löjtnantshjärta och lägga dit massor av stenar. Tror det kommer att bli superbra då det är klart. Visar bilder på hur det ser ut just nu. Hoppas på att kunna lägga ut bilder på när det är färdigt inom en inte allt för lång framtid.

Under altanen ska vi alltså sätta upp brädor så att man kan fylla ut jord mot dom.


Eftersom man måste fästa brädorna i något var min man tvungen att ta bort en del av räcket runt poolen. Där ska han sedan fästa stolpar vilket inte kommer att synas då det är klart.


Där rören ligger kommer det troligtvis om något år att växa vita stora fina rosor som klättrar på en ställning.


Ungefär där brädorna står på högkant finns ett jättestort jordgetingbo. Igår försökte min man att förstöra det så bygget får fortsätta idag då min man har spelat golftävlingen klart. Förhoppningsvis får han då bygga i lugn och ro utan en massa surr runt huvudet, ja det ska vara jag då som surrar och kommenterar:)

Kram Anette

2 kommentarer:

Sand mellan tårna sa...

poolen ser ju härlig ut!!!

kram L

Ängladoft & Dockor sa...

Det är superhärligt med pool vi har en liten enkel pool sedan ett par år tillbaka, en l med solpanel till,(som vi har fått lånat för att testa )
Vår pool är 5. 1/2 meter i diam och 110 djup-