tisdag 1 juli 2008

Vår ängel NickeIdag fick vår hund Nicke stilla somna in. Han var så pass dålig att vi inte ville låta honom lida i onödan. Vi hämtade honom från Ultuna djursjukhus i Uppsala och åkte till Sandvikens veterinärklinik. Detta valde vi att göra för att den veterinär som tagit hand om Nicke de senaste dagarna är helt fantastisk. Hon stannade kvar på arbetet för vår skull eftersom vi inte hann komma i tid innan dom stängde. Så underbar människa, önskar fler var som hon. En ros ska hon få i tidningen och en liten present.


Nicke finns nu i himlen med vår son Robin. Antar att de springer runt i det gröna och leker och busar. Kan se dom framför mig med Nicke viftande på sin svans och Robin med sitt härliga kluckande leende.


Sov gott vår älskade Nicke, vi kommer att sakna dig!

Foto: Privat

Kram Anette

6 kommentarer:

Anna sa...

Usch vad ledsamt... :(. Kan inte hålla mig från tårar... Vi fick också avliva våra 2 hundar på just den kliniken för några år sen då våra voffisar var så dåliga... Usch...det gör mig så ledsen, jag förstår hur ni sörjer.. Jag sörjer forfarande mina 2 vänner. Men de är ju som sagt var i himlen nu och vi får minnas alla glada stunder vi haft tillsammans och den tid vi fick spendera ihop.

Jag bodde bara några hus upp från Sandvikens veterinärklinik när jag bodde hos mamma och pappa. De bor fortfarande kvar där.

Många varma kramar!

Angelica sa...

Hittade din blogg av en slump. Såg inlägget om din vackra golden kille......vet hur det känns, fick ta bort min golden kille för två år sen. det går inte en dag utan att jag saknar honom. han hade två veckor kvar till sin 13e födelsedag. Många kramar och jag hoppas på en bra sommar trots er förlust.

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Ja nå gråter iallefall jeg! Snufs og hulk så trist. Jeg er jo så glad i dyr selv og vet hvor hengiven en hund er. Dette må være en tung dag for dere, men du tenker gode tanker når du ser for deg Nicke og Robin leke sammen i himmelen .. snufs ... det er gode tanker å tenkte når sorgen river .... snufs.

Lev på de gode minnene. Jeg er sikker på at Nicke hadde et lykkelig liv med dere.

Nei huff så mange tårer det ble.... snufs ...

Du får tusen varme klemmer fra meg, kjære Anette.

Marit

Drömrum sa...

Vad tråkigt! Det blir ju som en familjemedlem så jag förstår att förlusten är stor.
Ta hand om er!
Kram
Helen

BlomsterDesign sa...

Nej va tråkigt, tänker på er! förstår att det är tungt nu..

Vill också berätta att du har fått en utmärkelse utav mig, så gå in på min blogg och kika.. hoppas jag kanske kanske kunde pigga upp din dag lite i alla fall..
KRAM elli

dahlarna sa...

Vad ledsamt & tråkigt! Tänker på dig! Hoppas att Robin & Nicke hittar varandra, så att de kan springa över gröna ängar tillsammans...
KRAM på dig!