tisdag 29 april 2008

New England

Jag gillar New Englandstilen. Verkar som om många andra på bloggarna runt om i landet också gör det. För mig symboliserar det sommar. Gillar att ha ljust och mycket stjärnor ute på altanen. Vill man komma billigt undan ska man kanske inte gå in i dyraste inredningsaffären för att köpa möbler och kuddar. Det räcker ju tex att beställa från Ellos för att få saker till rimliga priser.

Var in på Ocean house och tittade och fick inspiration och sedan tittade jag in på Ellos och finner många inspirerande New England möbler till betydligt lägre priser. Här i Gävle har vi ju Owes i Valbo som säljer massor av inredning till superlåga priser. Dom har både möbler, sängkläder, kuddar, dukar osv. Owes är ett mindre Ullared om man ska jämföra och jag måste erkänna att jag åker till Valbo säkert en gång i veckan.

Ett bra tips är alltså att gå in på sidor med den "äkta" varan och hämta ideér och inspiration sedan inhandla billigt som ändå kan bli lika fint på andra ställen. Vill man kan man ju så klart handla de dyra äkta märkena men för mig är det sak samma bara det är fint och jag blir nöjd.

7 kommentarer:

tinaminastina sa...

Hej!!Vad kul att hitta hit,jättefin sida du har!! Du undrade om Netto....en butikskedja som bl a finns i närheten där jag bor.Jag vet att det finns nettobutiker på rätt många platser i södra Sverige,men har ingen aning om hur det är i resten av landet.Vet att de har en hemsida netto.se...De har bla a mat,blommor,blandade produkter,ibland kan man som vi gjorde fynda i vanliga fall rätt dyra varor till riktigt bra priser. Nu ska jag kika runt lite här hos dej!!

Ha det bra!
kram/tina

Tjohalia sa...

Så härligt vit och fräsch stil, skulle gärna inreda en stuga vid havet med den här stilen. Kram Sandra

Som mine dager er sa...

Hei igjen. Jeg er helt enig med deg i at det går an å finne inspirasjon og tips blandt de dyre merkevarene, for så å løpe ut og kjøpe med seg billigere varianter hjem. Også er det gjerne sånn at om det skulle bli ødelagt på noe vis, så er det ikke så farlig. Det kostet jo ikke en formue.

Liker sailor-stilen veldig godt - drømmen er en hytte ved sjøen som jeg kunne innrede slik. Det hadde vært toppen.

Ha en fin kveld.

Hagbacken sa...

Vilka fina bilder, gillar den stilen jag med-men vill ha måttligt av den!!

Fast, inte skulle man väl tacka nej t en stuga inredd så där....

Kram på dig!

Fjordheim sa...

Hei.
Takk for koselig hilsen på min side. Du har en flott blogg. Her kommer jeg gjerne igjen. Legger navnet ditt til listen min så finner jeg den lettere igjen.
Ha en flott uke.

Fia sa...

Ja OCean House grejer är så fina.. man ganska dyra faktiskt... Ha ha jag som inte är så händig tänkte ge mig på att måla en sån tavla :D får se om det går...

Vi ska göra om vår lilla altan då täntke jag köra denna stil... men det får räcka där... Lagom bäst..

ha en super Valborg

kramili kram Fia

Tingeltangel sa...

Ocean House har verkligen mycket fint. Jag gillar också den här stilen men tycker att man får vara lite försiktig. Det är lätt att ta i för mycket. Men visst är det somrigt och fräscht. Passar ju särskilt bra på altanen.