måndag 2 juni 2008

Sten i trädgården

Åh vad jag är pysselsugen just nu. Igår kväll målade jag alla lister här hemma. Dom började att gulna och såg inte alls roliga ut. Jag slipade även av en garderob vi har köpt till dotterna som ikväll ska målas svart. Bilder på den kommer då det är klart. Passade också på att måla en spegel med guldram till vitt. Ska måla den sista gången ikväll sen ska den upp på väggen i hallen. Idag när jag kom hem från jobbet så planterade jag blommor i alla möjliga krukor. Känns skönt att äntligen vara på gång. Har en längre tid haft inspiration men inte någon ork.

Jag kikar ofta runt på nätet för att hitta inspiration till vår kommande trädgårdsomvandling. (vilket ord det blev:) Jag har varit inne på att gjuta olika saker men aldrig vågat mig på att prova. Många skriver att det inte alls är svårt så i sommar har jag bestämt mig för att prova. Jag har ju rabarberblad hos min son i hans nya hus så jag kommer säkerligen att åka dit och ta några blad och gjuta fågelbad.

På nätet hittade jag en sida där man får massor av tips till trädgården. jag lånar dessa bilder och visar dem idag hos mig. Tyvärr kommer jag inte ihåg vilken nätadress det var så jag ska leta och lägga in det så fort som möjligt.












Nu ska jag fortsätta mina projekt.
Kram Anette



8 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga saker du hade hittat. hade gärna ägt dessa.
Ha en bra vecka!
kram!

Anonym sa...

OJ, så mycket snyggt!!!!

Såg att du hade en utmaning till mig, ska försöka mig på den om jag får tid till övers...
ha en trevlig vecka!
KRAMISAR

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Så mange flott bilder! Masse inspirasjon å hente her!!
Vakkert!

Finfin tirsdag til deg!
Klem fra chatrine:)

Jennyshemochharmoni sa...

Ååå vad fint du har pysslat! Jag älskar arrangemang med sten. Jättefint!! Förlåt att jag inte svarat tidigare på din fråga. Har så mycket att stå i nu så jag hinner inte med mig :) Färgen som vi målar panel och möbler med heter Flügger råvit. Den har blänka 20. Lycka till med allt pysslande och tack för titten hos mig! Stor KRAM

Granne med Selma sa...

Tack för gullig kommentar inne hos mig:-) Kul när man hittar och ger inspiration till varandra.
Det där med betong är roligt. Gjorde några fågelbad för nåt år sedan. Blev riktigt nöjd.
Kram Sussie (Granne med Selma)

Som mine dager er sa...

Sten kan være vakkert det også, spesielt slik du viser det på disse bildene. Og setter man inn en liten blomst eller plante blir alt helt tipp-topp.

Håper dere har det samme flotte været der du bor, som her i Trondheim. Det er helt utrolig varmt i kveld. Det er SÅ deilig med sommer !!!

Stor klem til deg.

Og lykke til med prosjektene dine ;-)

svartataket sa...

Ja dom där känner jag igen :)) Men vart? men dom är såååå fina! jag älskar betong :))

Trevlig helg!
kRAAAM

Anonym sa...

Kom in på sidan via hus nr 8...visst är det hos camilals garden du har hittat bilderna eller har jag fel....
//susanne
www.bambuochbetong.blogg.se